Industrienyheder

Sådan løses problemet med mikroelektrisk talje med ledning r

2020-05-23

I processen med påføring af mikrotråd vil vi uundgåeligt støde på problemer med store og små elektriske taljer, så hvordan man løser dem

1. Kontroller først, om sikringen til miniaturenes elektriske talje er udbrændt. Hvis en fase er brudt, starter den elektriske taljemotor i en fase, startmomentet er 0, motoren kan ikke rotere, og sikringen skal udskiftes.

2. Gitterspændingen er for lav. Startmomentet er proportional med kvadratet af spændingen. Accelerationsmomentet kan ikke overvinde belastningsmomentet og nå kørehastigheden, så netspændingen bør øges korrekt.

3.Statorvikling kortsluttes mellem faser, jordet eller åben. Når viklingen er jordet, skal forbindelsesboksen åbnes til inspektion; når kredsløbet er åbent, skal ikke kun motoren inspiceres, men også ledninger til kontroludstyret skal inspiceres først for at se, om det er korrekt, og kontaktoren udskiftes om nødvendigt.

4. Belastningen er for stor, eller transmissionsmekanismen er defekt. Generelt er det rimeligt at matche motorkraften med den elektriske hejse af tråd af mikrostål, og løftebelastningen må ikke overbelastes. Hvis den elektriske talje ikke roterer, skal du først fjerne lasten. Hvis motoren kan starte normalt, angiver det, at transmissionsmekanismen, såsom reduktionsgearkassen, er i fejl, og den drevne mekanisme skal kontrolleres for at håndtere fejlen.

+86-513-85912666
  • E-mail: info@zysteelcable.com